Alkoholist eller tant?

Tillbaka efter fyra dagar på akutvårdsavdelning (AVA) 2 på KS. Trött och matt efter behandlingen som bestod i svält och smärtlindring!!!

Svält som medicin visste jag inte fanns… Inte heller hade jag väl tidigare trott att bukspottkörteln skulle få huvudrollen i mitt liv. Men den är visst 15-20 cm lång och är placerad bakom magsäcken… Jag bara tänker att jag borde ha vetat det. Jag har ju undervisat om dessa organ. Jag minns dock att jag inte låtit just bukspottkörteln ta någon extremt stor plats i schemat.

Jag vet inte vad som låter bäst som skäl till symptomen: att ha konsumerat för stora mängder alkohol (????) eller att ha gallsten (dagarna innan jag fyller fy…hmm…ti…) Vad väljer man? Alkoholist eller tant?

Jag tror jag hoppas att de ska komma på att det berodde på något virus eller någon av de andra 20 procenten av möjliga orsaker.

Bäst med att komma hem igen är i alla fall att kunna godnattkrama skrutten, dricka espresso och komma åt internet.

Kommentarer

Vegaland: glöm inte att jag vet var din brevlåda bor… och – jag fyller år idag! När man fyller som jag (ähum) kanske man inte vill få exakt just DEN kommentaren… AAAJ vad den sved. Vänta du bara!