Allt är #Blogg100 eller vitt.

Jodå. Ett mjölkvitt Idre gick det också att åka skidor i. Några vidare bildbevis på det var det inte någon större mening med att försöka ordna fram, allt såg ut så här:

Dimmigt Idre

Och överallt, åtminstone varje gång jag satte ett litet kiköga på omvärlden, så såg det ut så här:

blogg100-logotype

 

Japp! Det är dags igen. För tredje året i rad. Jag gjorde mitt absolut bästa för att ignorera det hela, men kröp till korset (#) i sista stund. Jag var ju med förra året och hade rätt kul, även om jag inte kan sälla mig till dem som stoltserar med att de fullföljde med hundra inlägg. Men lite liv på bloggen lyckades jag åstadkomma i alla fall. Det tänker jag försöka göra även i år.

Eftersom skomakare Bloggbyrån även kommer att axla utmaningen utlovar jag också ett och annat digitalluktande inlägg på Bloggbyråns blogg. Finns det något uttryck för skomakarbarn som faktiskt går omkring i fina skor? I så fall ska jag uppgradera mig till ett sådant. Tänker jag.

Väl mött! Vi ses snart igen dårrråå.

Kommentarer