Alltså – vilken dag!

Min födelsedag idag. Jag säger det med ett gäng oredigerade bilder. Tyvärr har jag  inga bilder på telefonsamtal, eller tårtan, eller den här grymma känslan av att vara typ – ja – faktiskt – lycklig(!) av att äntligen kunna se allt det fantastiska som pågår. Det är så ballt att jag känner så himla många grymma människor. Shit alltså, det är nästan lite för överväldigande.

Tack som ___ för alla gratulationer!

Framförallt tack JOHN! Du har ju slocknat i soffan nu, men jag lovar att inte bråka med dig om det. Puss och tack för allt!

Frukost på sängen
Frukost på sängen
Fina, fina presenter
Fina, fina presenter
Frukost vid bordet
Frukost vid bordet
Tulpaner på jobbet
Tulpaner på jobbet
inspirerande möten
inspirerande möten
Kreativa lösningar på problem.
Kreativa lösningar på problem.
Det här Facebook alltså - man blir ju helt överväldigad!
Det här Facebook alltså – man blir ju helt överväldigad!
Fasen - kort på posten av svärfar!
Fasen – kort på posten av svärfar!
En mamma på middag
En mamma på middag
Mat som på beställning
Mat som på beställning
Det bästa jag vet
Det bästa jag vet
Ännu mer mums
Ännu mer mums

 

Kommentarer