And the world goes around

Vad ska jag skriva om idag då?
Ska jag skriva om skolprojektet som knappt går framåt för att det inte är någon i gruppen som tycker att det är kul med marknadsundersökningar?

Ska jag skriva om stora F som börjat skolan, stortrivs och redan får massor av beröm av fröken. Bäst av allt av det fröken sa på avstämningssamtalet idag var att han smittar av sig med sitt lugn till hela gruppen.

Eller ska jag skriva att Teaterpiraterna/studiefrämjandet/jag behöver sponsorer till ett sidoprojekt till Momo. Då kan jag lägga till att min enskilda firma behöver dras igång. Jag behöver träffa bank och skattemyndighet för jag fattar inte hur man gör när man har företag.

Kanske det största ändå idag har varit stora Fs nya mjukinbromsningar i nerförsbackarna.
Kanske jag ska beskriva den stora glädjen att lilla L fått börja på dansen. Eller att hon har fått en cykel hon med som hon kontrollerar med största säkerhet – redan.

Svärfars fru fyllde femtio år i helgen vilket firades på Ånedinlinjen. Det är en fest värd att skriva om. Det var röj. Sen lekte vi teaterlekar i en hytt till klockan fem på morgonen. Det var kul.

Sen är det ryggen och hälsan, det kan man ju också skriva om. Och en massa böcker jag läst under sommaren som skulle recenseras. Sen har vi alla böcker jag INTE läst. Lektioner jag haft och tentaresultat att skryta med.

Något att babbla på om är hur det kan komma sig att dagis och skola är helt tomt efter 16.30. Hur gör folk?

Det är lite förmycket som snurrar just nu. Det kanske man skulle skriva om.

Kommentarer

Ja, men skönt att få allt ur sig. Ibland finns det så mycket att skriva att inget vill komma ur det.
Mmm, håller med föregående talare, marknadsundersökningar är kul om man har rätt produkt och rätt målgrupp:-)

Nää, marknadsundersökningar – me like. Det är produkten som ställer till det…

Hälsningar från en i gruppen ;o)