…att jag borde ha firat igår!

Igår skrev jag det hundrade inlägget här. Hundra inlägg, har jag alltså hundra saker att berätta? Ska komma ihåg det imorgon på schlagerfyrtioårsfesten när samtalsämnena tar slut runt bordet.

Idag var jag med på möte på min praktikplats. Nu ser jag verkligen fram emot mina sex veckor där. Det bästa av allt är att jag faktiskt fattade vad de pratade om och vissa saker hade jag till och med tänkt på själv innan. Det verkar vara ett skönt gäng där ordet är fritt och de jobbar för frågor jag verkligen tror på.

Bara det att gå Drottninggatan mot Gamla stan varje morgon, att gå förbi en av Stockholms vackraste utsikter dagligen ska bli nice.
Passade på att gå in på rekryteringsmässan i kulturhuset. Det var kö i rulltrappan så jag tog hissen. Konstigt att inte fler hade kommit på att man kunde göra det. Det var ingen kö vid hissarna men det var ändå trångt för det satt en massa gamla farbröder och spelade schack precis där. Luften dallrade av betänketid och det kändes som om tiden stannat och jag hade förflyttat mig till något annat land. Underbart!

Med en skön vårkänsla i kroppen ska jag gå och hämta mina barn och akutgosa med dem eftersom jag knappt träffar dem i helgen på grund av av fest och rep och nästa helg jobbar jag igen. Jag blir stressad av att inte träffa barnen ordentligt på lång tid.

Kommentarer