…att jag ska ut på praktik!

”I’m too old for this shit” säger han – poliskollegan till Mel Gibson i Dödligt vapen.
På måndag börjar min första LIA (Lärande I Arbete), låter som någon sorts AMS-verksamhet men är en stor och viktig del av min utbildning.
I sex veckor ska jag vara pressassistent på Miljöpartiets pressavdelning. Det är dags för mig att bevisa för mig själv och alla andra att jag är bra. Det är stora fjärilar som flyger i min mage. Kommer jag att passa in? Kommer jag att kunna bidra med något? Vad gör man på ett ”riktigt” jobb? Tänk om jag tycker det är jättetråkigt. Tänk om det visar sig att jag är en stor sopa som aldrig kommer kunna klara av någonting.

Det är skönt att skriva sådana där saker för det är då jag själv märker att det är struntprat.
Men tänk ändå… om…

Men om jag slutar tänka på vad alla andra ska tycka och istället försöker rikta in mig på vad det är jag vill och vad jag tycker är kul så blir bilden en helt annan.

Kommentarer

Vad bra du pratar med dig själv, kunde inte sagt det bättre! Det är klart att det är struntprat, du är ju bäst! Engagerad och klok. Motiverad och äntligen i ditt rätta element!
Du kommer att lyckas när du prövar dina vingar, så trots att det inte behövs så önskar jag dig lycka till, du vackra kvinna!!
Heja!