Att slå volter på jobbet – inga konstigheter

Jo, jag har gjort det lite lätt för mig nu två dagar i rad. Vi kan kalla det fusk. Och även om det inte är särskilt bra fuskat så har jag i alla fall äntligen hoppat på videofyme-tåget. Och visst, det påverkade lite att jag råkade hamna på den lilla releasefest som utvecklarna hade i torsdags. De är sambos med mina vänner på Bloggbyrån, och jag svängde förbi dem efter jobbet just den kvällen, mitt i kalaset.

Så nu är jag med ny rolig app (ja, för mig alltså). Det som blev en annan, ännu roligare bekantskap den kvällen var ändå att det finns folk som livnär sig på att göra volter på till exempel evenemang och konferenser. The things people do on a regular day at work, liksom.

Började direkt fundera på om det inte råkar vara så att vi har någon halvsömnig konferens att boka in det här gänget på inom kort.
(Det tar någon dryg minut innan de kör igång, så scrolla eller håll ut).

Men det är ändå påskafton idag. Jag har ju glömt att berätta att min mamma är hemma från sjukhuset. Lite medtagen, men på benen igen. Så vi tog med oss lite ägg, lax och potatis och hälsade på idag. Känns bra det.

Naturligtvis har vi också målat ägg.

Det behövs äggstra många penslar
Det behövs äggstra många penslar
Äggstudio
Äggstudio
Alla ägg i samma korg
Alla ägg i samma korg

Glad påsk!

Det här är inlägg nummer 47 och det absolut äggigaste inlägget i #blogg100. En utmaning att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. 

Kommentarer