Avslutande ord och länkar #ggm09

Så! Min egen blogg spammad – av mig själv. De senaste hundra inläggen är alltså mina råanteckningar från alla underbara seminarier på Geek Girl Meetup. En autoarragerad (nåja, nästan) unconference byggd på ett gäng fantastiska tjejer.Det är nu jag borde ta mig tid och länka till alla arrangörer och deltagare som utmärkt samt göra en snygg avslutande sammanfattning sig eftersom det blev dåligt med länkar i anteckningarna. MEN, tack vare Karin Friberg så behöver jag nästan inte göra det. Hon har sammanfattat konferensen med välformulerade texter och fina bilder, så jag ber dig att läsa det istället.

Här är samlade bilder från helgen:

Intelligens, samarbetsvilja, generositet och drivkraft – fyra ord som symboliserar människorna jag träffat i helgen. Helt fantastiskt! Stort tack till Andie Nordgren och Heidi Harman som tagit initiativ till ggm09.

Kommentarer