Avtalsrätt och flöden – agendan spretar

Avtalsrätt, upphandlingar, förhandling – ja nu börjar vi få lite styr på uppgifterna vi fått från de senaste föreläsningarna.
Mest sitter jag och microbloggar, försöker få alla flöden att fungera och uppdaterar Firefox för att kunna följa alla intressanta diskussioner, delta och dela med mig utan att det ska ta uppmärksamhet och tid från det jag håller på med.

Men – jag fastnar i djungeln av olika add-ons. Jag skrev innan om Yoono. Yoono gör allt lite mer bekvämt i alla fall nu när jag börjat fatta hur det fungerar. Men det går inte att anpassa 100%-igt. Jag vill kunna välja själv vilka agenter jag vill lägga till.

Yoono.com – sidebaren är någorlunda anpassningsbar. Värt att testa!


Kanske ett tips till någon utvecklare på 24 hbc. Tillverka ett helt anpassningsbart Yoono.
Ja – just det. Nä jag och TheJennie följer inte med. Det blev inte så av olika orsaker. Lite synd, men beslutet gjorde att jag fylldes av en stor lättnad. Vi har en bra idé, men vi spar den till en annan gång.

Kommentarer

Ja, det vore synd att komma och ta all plats från de andra när de är så taggade;) Den som väntar…

Det gör vi. Spar den alltså. Och låter några andra erövra entreprenörsvärlden i år 😉
/kramar