Back To Scratch


GeoTagged, [N59.34595, W17.98667]

Nu har jag paus efter att ha avklarat etapp 1. I portfolion bland publicerade texter, rapporter och grafiska arbeten ligger nu även mitt diplom från Medieinstitutet.

All värdefull kunskap och meriterande erfarenheter från varierande LIA-platser är dokumenterade och sammanfattade i form av fina referenser.

Det har varit en underbar resa och nu är jag fullt redo att jobba med information inom sociala medier. Jag vet vad man ska tänka på när man bygger upp och upprätthåller sin närvaro på nätet. Jag skriver reportage och texter anpassade för olika sammanhang och vill helst av allt kombinera dessa två.

Inte helt oväntat, men lite överraskad blev jag av att det var tillbaka i teaterbranschen jag skulle känna mig hemma. För två år sedan hade jag en bild av mig själv inom politiken och mijlöfrågorna. Men det visade sig att gammal kärlek aldrig rostar.
Jag är på sätt och vis tllbaka där jag började som tjugoåring – i kulturen och humanismens värld. Det långa besöket i naturvetarnas förtrollade land var berikande, men kanske mer grannland än hemma.

Just nu sitter jag vid poolkanten och låtsas att det är varmt medan juvelerna plaskar i bassängen. Det är riktigt trevligt det med och det ger nya krafter för nya roliga arbetsuppgifter. Jag har några uppdrag på gång som jag inte vill skriva om förrän kontrakt är skrivna, men det finns fortfarande utrymme för mer. Så kontakta mig om du eller någon du känner behöver en skribent eller en som kan sociala medier.

Ett två tre – ny dyker vi!

Kommentarer