Bara för att det är kul

Googles Doodles gör mig glad varje gång.

Kvinnor har historiskt sett även varit underrepresenterade lite varstans. Så även när det kommer till Doodles, förklarar Googles Doodle team i beskrivningen till deras internationella kvinnodagsdoodle.

Googles Doodle 8 mars 2014

Googles doodle team… Förstå vilket drömjobb…

…tänkte jag först. Sen tänkte jag att nä, men det måste ju kännas meningslöst. Men så kom jag på att väldigt mycket är meningslöst. Som till exempel fotboll. Och väldigt många vill bli fotbollsspelare. Ingen säger att det är meningslöst. Det måste bero på att det gör väldigt många människor glada.

Jag påstod ju nyligen här på bloggen att jag fattat det här med att göra saker bara för att de är kul. Det här visar ju på att det är superduperviktigt.

För om man gör något bara för att det är kul och någon ser det och någon blir glad av det. Då har det ju blivit nytta.

 

 

Kommentarer