Bara två veckor till, s n ä l l a!

Mousserande jordgubbsvin, balkonger och flyttkartonger är sommaren 2010s nyckelord.

Skulle vilja lägga till värme. Jag gör det också O M den kommer tillbaka. Det finns ingen rättvisa i att den försvinner när min semester börjar. Men bortsett från det så om vi alla håller våra tummar så hårt det går och ropar i kör: ”Bara två veckor till, s n ä l l a!” så kanske kanske ryssvärmen känner sig välkommen och vågar sig hit.

Det är fullkomligt njutbart att sitta här med en färskpressad äppeljuice i solen på balkongen och blogga efter badet. Jag vill definitivt ha fler ljumma kvällar på balkongen. Det finns inte en cell i min kropp som är färdig med det här.

Men nu kom jag på en sak jag måste berätta. Fast det är en tråkig nyhet så det får bli i nästa inlägg.

Kommentarer