Bästa bussen #sswc2

Det skulle ju bli en presentation av mig själv det här. För er som inte känner mig. Men det blev bara en massa pretentiöst dravel. Så tredje gången gillt går jag rakt på sak;
Jag är helt enkelt asglad att sitta på buss 2 på väg mot Tjärö i Blekinge och Sweden Social Web Camp aka #SSWC. I bussen sitter flera av er fantastiska människor som dagligen bidrar till en bättre och mer generös och transparent  värld.
Karin Adelsköld är värdinna för min buss och det kan ju inte bli bättre. Hon har klätt ut sig till reseledare och säger roliga saker i mikrofonen. Jag m å s t e parvla mig iväg till någon av hennes stand up sessions någon gång.
Michael Zackrisson har fått oss att ropa ”en bro, en bro, en bro, en bro, en bro” när vi ser broar, Mattias Boström har tryckt upp en t-shirt helgen till ära och jag har fått den stora äran att lära känna Robin Danehav som jag sitter brevid, Maria med blingphone och Erik från Binero sitter bakom. Vi har haft den stora äran att få vara med om unboxing av #SSWC-boken som Mattias Boström och Piratförlaget tagit fram. Annika Lidne och Niklas Strandh sitter brevid och David Bismark. Just nu pratar vi om de enorma klyftor i internetkunskap i kommunikationsbranschen.
Så långt så bra, så bra.

Kommentarer

wow vad bra skrivet! Att det ska vara så svårt att komma på att man kan skriva något så här bra. Och vad glada alla blir. Och vad rätt du har. Vilken inspiration jag fick .

This comment was originally posted on MonaWallin

Tack Mona! Jag blir tårögd! Jag blir så otroligt glad av att ha kunna inspirera och få andra att våga och växa. Men jag håller med Niclas/Deeped. Du är också eliten. För du har ett unikt perspektiv, erfarenhet och en djup som inte så många andra har. För att du vågar öppna dig och skriva t ex en sådan här post. Av med hatten för dig!

This comment was originally posted on MonaWallin

Gillar verkligen att du kör en öppen hyllning. Tycker att diskussionen om “det förbannade ryggdunkandet” har dödat kärleken lite på webben.
Om man nu pratar om informella regler så verkar det just nu som att man bara _får_ kritisera och basha varandra. Det är inte min kaka. Befogad kritik = ok. Slentrian bashning = minst lika illa som Dagens Medias kommentarsfält.

This comment was originally posted on MonaWallin

Tack Mona! Och ska vi prata de bästa ska du veta att du tillhör dem – inte bara yrkesmässigt. Finns få som är så bra att bolla tankar med, oavsett vad dessa tankar må gälla.

This comment was originally posted on MonaWallin

+1 på paniken (men också på resten, inklusive listan med vissa detaljjusteringar…)
– 1 på “att det inte spelar någon roll att det ska regna hela helgen på Tjärö” (padda till trots….men grattis till pro:n – härligt impulsköp!)

Framförallt grymt glad att du hakar på! Men det vet du ju redan Glöm bara inte att vi har ett tkonto att ta hand om nu också…

This comment was originally posted on MonaWallin