Bergmanfestivalen goes public

Världens sämsta läge att bli sjuk. Jobbet (som jag så gärna kallar min praktikplats) är på TV, har pressfrukost och allt händer, just den här veckan. Jag hänger dock med hemifrån och bidrar i det lilla.

Gladast blev jag av kulturbloggens artikel om att festivalen vill öppna upp och bjuder in bloggare att skriva om festivalen. Eftersom ny publik ska nås måste nya kontaktvägar tas.

I TV4-soffan igår kunde ni se några av festivalvärdarna berätta om sitt förhållande till Bergman och om festivalen. Länken tar er till inslaget. Jag antar att TV4 vill sno mina läsare till sig och därför har de inte någon embeddfunktion på sina inslag.

Rapport bjuder dock på en dylik funktion och därför kan ni se Marie-Louise Ekman, Lena Endre, Björn Granath, Stina Ekblad och Julia Dufvenius här:

Kommentarer