bilar och spöregn…

…är ingen rolig kombination. Om man cyklar.

En sån här bil menar jag.

Inte bara en, utan två, sådana där stora bilar ni vet, skulle köra igenom vattenpölen framför mig där jag stod snällt med min cykel och väntade på grön gubbe. Likt en tsunami kom den första vågen och formligen sköljde över hela min uppenbarelse.

Det bästa av allt är att jag bara stod kvar efteråt. Stirrade rakt fram. Försökte liksom fatta vad som hänt och undrade hur f-n jag förväntades reagera. Medan jag stod där och undrade det kom den andra. Box delivery hann jag se att det stod på åbäket innan jag fick mitt andra ofrivilliga dopp. Det var då jag förstod hur man ska reagera vid sådana här tillfällen.

Box delivery. Dem ska få. Jag ska bli stor och mäktig, driva ett jätterikt företag som alla ser upp till. Jag ska ha stort behov av budbilsfirmor men jag ska aldrig, aldrig anlita Box Delivery.

Kommentarer