Blå stunder

Vaknar lördag morgon. Sedan i tisdags har jag väckt barnen, bråkat dem till dagis och sedan inte sett dem annat än med hopkurade kroppar och stängda ögon i sina sängar.

Jag har hållt på med mina grejer, jobbat och repat, fantastiskt roligt men jag har längtat. OJ vad jag har längtat efter goset med de små mysiga, underbara människorna som är mina barn. Vilken njutning på lördag morgon när de kommer in till mig i sängen och myser, läser sagor och skojar. Blå stunder får en starkare nyans när man fått längta lite.

Premiären gick bra. Större delen av föreställningen kan jag bara höra från backstage. Vilken lättnad att höra att publiken faktiskt skrattade. Det kom mycket folk och nu hoppas jag verkligen att det kommer många på resten av föreställningarna också.

Vilket härligt gäng de är Teaterpiraterna. Det är som att resa till ett annat land och lära känna en helt ny kultur. Viljan att göra sitt bästa, att peppa varandra, visa uppskattning och respekt för varandras olikheter och konstigheter är självklar i det här sällskapet. Helt unikt. Här är respekten äkta. Jag är alldeles smekmånadsrörd.

Kommentarer

Jg lt bli at kmentra dett med bran och det. tykte dett varr ondigt eftresm jag oxå stvaar knosigt ilbnda.

Men man kan ju undra om jag är på rätt plats….Svensklärare..Hmm, se min märkliga stavning…

Ja, detta är en period i mitt liv som innehåller alla delar. Helt sjukt kul. Tack för fin kommentar.

Det är så fantastiskt häftigt detta hur du går från klarhet till klarhet i din tillvaro. Du växer till en fullkomlig människa och får utlopp för alla dina sidor! Du ger plats för din konstnärliga sida, din kreativa, din engagerade, och så är du en mamma ftlld av stolthet över dina bran också. Vilka bra val du har gjort! Inte anat än att man är lite avis 😉
Kram