Bland smurfar och sångtexter

Idag står termometern på 7 grader! Paniken stiger. Men färgerna utanför fönstret tröstar.

Efter fem timmars sömn tog vi oss upp, de där trollen till föräldrar och såg till att våra sedan länge vakna barn fick frukost i magen. Jag lovade ju att berätta något om dem idag förresten. Det tänker jag göra också, men har till viss del stoppats av Lilla L. Jag hade velat publicera någon av hennes fantastiska sångtexter. Hon massproducerar fantastiska sångtexter. Det är så gulligt, för hon har just lärt sig skriva, men kan ändå formulera saker som […] hon har förbjudit mig att publicera. I framtiden kanske ni får se.

Brevid sitter storebror F med sina färgpennor och ritar smurfar. Glädjen i hans kropp när han äntligen, efter 9,5 års slit, äntligen känner sig nöjd med något han ritat… Oslagbart! Jag har fått lov att publicera en av hans smurfbilder. 

 

 

Kommentarer