Bokmässan i morgon

I morgon bitti drar jag ner till Götet och bokmässan. Naturskyddsföreningen har en monter och förhandslanserar årets bok – ”Vem ska bort?” Den handlar om det svåraste av allt för naturskyddare att förklara – den biologiska mångfalden. Varför är minsta lilla art så himla viktig att skydda. Boken tar ett intressant grepp genom att vända på det och istället ställa sig frågan om vem som ska bort.

På bokmässan har vi en massa roliga gäster som vi ska samtala med om vårt tema. Jag håller tummarna för att tekniken tillåter livesändning, för jag släpar väskan med kamera, stativ och två datorer på tåget.

Jag hoppas också att träffa annat folk som är där och ställer ut. Och att vi lyckas få med oss en massa fler medlemmar till föreningen. Även om det där med värvning inte är min starka sida så kommer jag göra mitt bästa. Tricket är att hitta det där hos mig själv som gjorde att jag blev medlem för några år sedan, och sen försöka förmedla det.

Nåväl. Lång dag i morgon. Nu sova lite så jag inte behöver göra det då.

Kommentarer