Bugg eller mitt fel?

Jag använder en plugin som heter Add link to Facebook. Det är den som fixar magin bakom möjligheten att kommentarer på mina blogginlägg här och på Facebook syns både här och på Facebook. Super duper. Men… Som vanligt när jag pillar i inställningar på saker och ting så slutar något att fungera. Och som vanligt har jag ingen aning om vad det var som gick snett.

Ibland är jag helt enkelt för klåfingrig. Trösten är att det här problemet jag har beror på nyfikenhet, och det har jag hört ska vara en bra egenskap.

Nu har i alla fall mina inlägg börjat hamna som privata uppdateringar på Facebook, så ingen ser dem. Dessutom länkar den inte till Facebookapplikationen ”Monas hörna” längre. Jag försöker hitta något i inställningarna som inte stämmer med installationsbeskrivningen men går bet på den, förutom en liten detalj som jag hittade i fliken permissions i själva app-inställningarna. Förhoppningsvis löser det första delen av problemet, men gissningsvis inte att den länkar fel.

När jag publicerar det här får jag veta.

Kommentarer