Bygg upp relevanta nätverk

20 sidor om i stort sett bara sunt förnuft. Det är en prestation. Responsen på min enkät var dålig, av förklarliga skäl.

Enkäten syftade till att fånga upp intresset av viljan att vara med och sno åt sig en del av kakan när Teaterpiraterna spelar Momo i Marabouparken i sommar. Jag gjorde ett experiment och delade ut enkäten via mail, twitter, jaiku och bloggy. Inga svar kom in. Och ingen är mindre förvånad än jag.

Sociala medier bygger på nätverkande. Ska de kunna användas i affärssyfte (vilket vi väl kan räkna detta till), krävs att man har ett relevant nätverk uppbyggt, vilket jag inte har. Så vitt jag vet finns ingen där som ingår i målgruppen där. Jag har i alla fall försökt och härmed anser jag min tes bevisad. Därmed inte sagt att det inte går i framtiden.

En tydlig rekommendation i min förstudie är just att bygga upp ett relevant nätverk – med kulturintresserade och företag i Sundbyberg. Men för att bygga upp ett samarbete krävs personlig kontakt.

Undrar hur mycket nätverkande det kan bli av nanobloggar. Är det nästa kommunikationshit eller en kul liten fluga?

Kommentarer

Mmmm…intressant.
min förstudie har oxå traskat sin egen väg..trodde först det skulle gå åt ett håll men nu i slutfas så inser jag väl att mina intentioner går omkull lite…men det e det som är meningen med förstudien sa pelle…att inse att man kommer fram t ett resultat som man inte väntat sig….(?)
🙂