Delicious camping

Ja – nu är jag och TheJennie med och har presenterat oss på bloggen 24 hbc. Hur overkligt det än känns och hur mycket jag än fryser om fötterna så är det ju faktiskt bara att ta vara på chansen och prestera.
Vi har en helt annan utgångspunkt än övriga deltagare som är programmerare och webbutvecklare i princip allihop.

Jag har länge gått och undrat över alla fantastiska hjälpmedel som finns på nätet idag. Men framförallt förundras jag över att det hela tiden kommer nya. Det är lätt att gå vilse och få en lätt stresskänsla över att försöka komma ihåg allt. Ja, det är som när man skulla lära sig historialäxan utantill. Det är lätt att glömma bort att det inte lönar sig att komma ihåg och lära sig utantill, utan man ska ta till sig informationen och göra den till sin egen.

Det gör jag, eller jag försöker. Jag registrerar mig på nya grejer nästan dagligen. Har jag tur hinner jag också testa grejen. Ibland faller jag pladask och det blir en applikation som jag senare inte kan vara utan.

Det förhållningssättet är det jag ska fortsätta ha. Samtidigt sparar jag övriga potentiellt behövda applikationer på Delicious så att jag kan plocka fram dem vid behov. Den 22 – 23 januari smäller det. Då åker listan fram.

Kommentarer