Det blir ett tekniskt år

Fortsätt framåt

Semester är bra. Inte bara för mig och min familj, utan också för jobbet. Detta vill jag hävda bestämt. Genom avkoppling och bortkoppling går hjärnan ner på extremt låg UPC vilket leder till att det finns utrymme för öppningar.

Därför sammanfaller min nya nyårsafton med semestertider. Det är nu min hjärna kan tänka klart, med minimal adrenalinpåverkan och fri från begränsningar från en översvallande att-göra-lista. Därför avger jag mina nyårslöften nu. Fast egentligen är de mer att betrakta som mål än löften.

Under det kommande året ska jag

 • Sluta sakna att nätverka, gå på tweetups, sm-luncher, AW och se till att komma iväg. Hitta balansen mellan familjen som ständigt högst prioriterad och föregående uttalande. Jag tänker 1 kvällsgrej/vecka.
 • Träna regelbundet – 1-2 ggr/vecka.
 • Fortsätta kampen för ett sunt förhållande till mat.
 • Lära mig bygga ett WordPresstema från grunden– CSS, PHP, förstå hur den är uppbyggd.
 • Bli bättre på att filma och hantera rörligt media.
 • Upprätta strukturerade planer för jobbet angående hur vi ska bli bättre på att ligga i framkant och bidra till det som diskuteras idag och ser till att vi äger agendan även på nätet. Se till att planerna följs genom att sätta tydliga mål, hitta rutiner, implementera och följa upp. Några områden som behöver specificeras bättre är:
  • SEO
  • SMO – låta relationsbygget växa in i organisationen som då blir bättre på att hitta nya engagerade och samarbeten över internet.
  • Livesändningar och annat rörligt media
  • Presentationer och rapporter etc.

Så ser det ut. Det här är vad jag vill fokusera på nu. Näst på tur ligger mer kulturella utövanden som kanske när själen bättre, som att lära mig sjunga, öva improvisationsteater, lära mig fotografera, och sånt. Men börjar jag försöka pressa in det nu också kommer det bli för mycket. Alltså, mina vänner, det blir ett tekniskt år.

Kommentarer