Det får bli flyttfirma

Höft och rygg värker men fint är det hemma. Mer än halva flyttjobbet lär ju redan vara gjort, hoppas jag. En sak är dock helt säker; jag kommer inte flytta en enda kartong under flytten. Så jag hoppas innerligt att vi får ut så pass av vår försäljning så att vi har råd med flyttfirma.

Att styla sin egen lägenhet inför visning kan vi nu konstatera är ett roligt och hårt arbete, och man kommer undan ganska billigt. Vi var tvugna att köpa nya dörrar för de gamla höll på att ramla sönder, det gick på ca 3000 kr på Bauhaus. Vi tog oss också en tur till IKEA och köpte färgklickar i form av mattor, krukor, växter, kuddar och filtar för ca 3000 kr. Tidsmässigt la vi ungefär ner ca 3-4 hela dagar, eller snarare dygn. Det var tur att det var långhelg, annars hade det ju inte gått med så här kort varsel. Dessutom lade vi en dag på vinden för några veckor sedan, utan det hade det ju inte heller gått.

Den som har varit hemma hos oss tidigare och vet hur mycket grejer vi brukar ha överallt känner nog inte igen sig. Kolla:

Kommentarer