Disruptive Realtime Conference från mitt håll – [lite version]

Paneldiskussionen på Disruptive Realtime Conference gick bra. Jag kastade mig in i en taxi från halvdagskonferensen på Skeppsholmen och kom precis i tid för att ta plats i den sköna fotöljen på scenen. Jag,  Åsa Broberg (@vingresor), Karin Zingmark (@viasatsverige) och Erik Hörnfeldt (@3sweden) pratade om vad vi har gjort och hur vi tänker om Twitter och Facebook. Michael Zackrisson (@zackrisson) modererade samtalet. Den avslutande kommentaren från Erik Hörnfeldt var ”Just do it” och det blev väl ett bra citat att ta med sig.

När vi pratade om huruvida vi tyckte att fler skulle vara aktiva på företaget eller om vi såg någon risk med tyckte jag naturligtvis att ju fler aktiva desto bättre. För Tre är det inte lika enkelt. Erik Hörnfelt sneglade mot mig och konstaterade dessutom att han inte har Mikael Persbrandt bland personalen. Jag fick trösta honom med att vi inte har det heller.

Jag måste nästan vänta på att klippet kommer för att se vad vi faktiskt pratade om för jag var väldigt nervös.
Finalen med Jyri Enström var riktigt bra. PubHub SubHububuububu…. är visst inte bara ett roligt namn. Dags att stryka den från listan över saker att kolla upp.

Kommentarer