Drabbad av ett lyckorus

Satt och rensade brickor på telefonen på tunnelbanan i morse. Du vet de där runda röda siffrorna som dyker upp när man fått ett meddelande av något slag i någon av apparna.

Helt plötsligt kände jag ett starkt behov av att sluta med det. Så jag drog på min gamla 90-talsmusik i hörlurarna istället. Sen promenerade jag från Kungsträdgården till Tullhus 3 och mitt nya roliga, inspirerande, spännande jobb med underbara kreativa, roliga och proffsiga kollegor och drabbades av ett lyckorus.

Vackra pamp-Stockholm

Den här fuktiga nästan-varma början-på-hösten-luften, vackra pamp-Stockholm och Madonna och Lisa Ekdal (när ska jag tröttna på dem liksom?). Bra kombo. Härlig start på dagen. Fick bita ihop för att inte börja uppdatera alla kanalerna istället för att stanna i känslan.Biter ihop

 

Kommentarer