En meditation du inte kan vara utan

På senare tid har jag blivit lite av en meditationsjunkie. Många gånger med påträngande likhet med Eddie i Absolutely Fabilous, the movie, när hon sitter på toaletten och skäller ut Buddha för att hon inte får hjälp trots alla Ohm hon gett honom. (Se filmen, det är kul).

Hur som helst så gör meditation hela skillnaden. Även om det ibland handlar om att blunda och andas på tunnelbanan.

Jag kommer ner i varv. Slutar ta på mig problem som inte är mina och får en klart ökad möjlighet att se klart.

I mitt sökande efter bra meditationer (man kan ha olika behov olika dagar) hittade jag en meditation som är så fantastiskt konstig och rolig så jag måste dela med mig av den.

Man kommer åt sitt ”ha-ha-center”. Bara det. Sjukt och sjukt roligt. Men så är det ju också en guiden smile meditation.

SMILE!

Kommentarer