En Quaiku dag – rent tekniskt

Semantex – att skriva för översättning förgyllde – eller kunde ha förgyllt min förmiddag. Mitt uppdrag som Bambusrare gick käpprätt åt skogen idag. För att skona åskådarna från att se min nuna genom hela föreläsningen försökte jag installera en Logitech webcam till min glänsande Sony Vaio (som jag försöker förlåta för den första kraschen efter en veckas användning).

Resultatet blev att både jag och Bambuseråskådarna gick miste om en ganska bra föreläsning. Fel som uppstod orsakade, trots avinstallering av Logitech-kameran och ominstallering av Firefox att browsern går och lägger sig när jag klickar på ”send live”...

SKA ta tag i det. Men först måste jag installera mig på den nya microbloggen Quaiku, passar bra en sådan här kajku dag. Dessutom är jag ju bara aktiv på tre microbloggar just nu. En fjärde kanske gör susen.

Innan jag gör det ska jag svära lite över att jag byggt teaterpiraterna.net i Dreamweaver och försöka ta reda på vad jag måste göra för att få uppdateringarna att fungera från Vaion.

Tentan i projektledning, försäljning, marknadsanalys och att skriva för sökmotorer ska i stort sett vara redo för inlämning och seminarier, så det kan jag bocka av. Likaså att hälsa thejennie tillbaka till bloggosfären. Jättekul att hon är tillbaka. Ser fram emot lite fräscha ord om vad som händer på nätet.

Kommentarer

Nu blir jag faktiskt lite rörd här, tacck =) Känns rätt underbart att vara ”tillbaka i gemet. Galet hur bloggandet kan bli till något man verkligen på djupet känner sig beroende av…

Förövrigt gjorde du ett sjujävlars Bambuserjobb. Ibland är tekniken ond, så är det bara :/