En sista samlande insats

Det sista jag gör denna dag – dagen då inget jag planerat blev av på grund av att de sociala medierna höll mig fången – är att installera Yoono. Yoono är en sidebar i Firefox där man kan hålla koll på sina sociala siter. Tyvärr finns inte Jaiku med – det hade varit önskvärt, men MSN, Facebook, gmail, Twitter och Flickr sitter där lättillgängligt och snyggt.

Så nu slipper man hoppa mellan flikarna och kanske det kan spara lite tid och stilla lite nyfikenhet. Nästan exakt vad jag längtat efter – önskar förstås en plats där man kan samla alla sina forum.

Det var naturligtvis Lilla Gumman som tipsade, ooh jag hoppas de vinner stora bloggpriset.

Kommentarer

Hehe, ja, eller som mamma sa ”jag förstår inte hälften av vad du skriver nu för tiden”.

nästa steg får väl bli att få alla människor ”där ute” att förstå hur och varför det är så kul och givande med sociala medier.

shit mowa! jag är sjukt imponerad! jag är stolt över att vara Din klasskompis! jag minns när vi satte tänderna i joomla och hur du svor över funktionerna (eller avsaknaden av) eller hur du suckade när vi kolla på hur koden till en av de andra klassisarnas hemsida såg ut, och du sa:
-”twitter, vad fan är det?” 🙂
inte för att det spelar nån roll, men jag länker till dig från och med nu!