En slemmig sak som inte klarar att ta hand om sig

Mamma Mona är glad att ha sina barn och sin sambo hemma. nu kan hon sova på nätterna igen. Hon förundras över hur ensamvargen utan att meddela sig har givit sig av helt och hållet. Den plats ensamvargen lämnade har fyllts upp av en behövande liten slemmig sak som inte klarar av att ta hand om sig när hon är själv. Inte så sympatiskt.

Men när hon blickar ner mot parken från balkongen och ser de två små med sin lilla loppmarknad. När hon hör deras röster i walkie-talkien förtvivlat beklaga sig över att det inte finns några kunder i parken. När hon ser bilden av hur de somnade i varandras famnar i går kväll så tänker hon att det inte spelar någon roll om den där slemmiga saken har tagit plats i hennes liv.

De bästa små som sover
De bästa små som sover

Så kom jag på en jättebra idé. Att när de håller på att slå ihjäl varandra – då tar jag fram den här bilden och berättar att de faktiskt somnade i olika sängar. Så det här har alltså hänt när de sov. Alltså behöver de inte slå ihjäl varandra för vi har bevis på att de tycker mycket, mycket om varandra!

Kommentarer