En ursäkt till Flyttkonsumenterna

Jag har trampat på ömma tår när jag kallade flyttkonsument.se för låtsassajt. Men det verkar som att den har startats i ideellt och gott syfte och att jag är skyldig upphovsmakarna en ursäkt. Efter mitt svar på upphovsmakarens kommentar fick jag också ett mail som fick mig att ändra uppfattning.

”Vi som driver denna sajt är 2st killar som arbetat i många år med att försöka stoppa den oseriösa sidan kring flytten. Vi har blivit hotade ganska grovt utav många därför har vi tagit bort informationen om vilka vi är som startat denna sajt hoppas du förstår varför. Dessutom har vi nydligen tagit in omdömen och samtliga omdömen som vi fått in hittils är kontrollerade av oss samt så finns kundernas namn under omdömen. Håller med dig om att rejta mfl är bara skit pga folk kan lämna anonyma mail där utan att någon kontrollerar dessa och det ser man genom att cirka 99% har bra betyg på dessa sidor så att du inte tar det på allvar tycker vi att du gör rätt […] hoppas du nu ändrar uppfattning och skall du anlita en flyttfirma kontrollera med oss vi hjälper dig med info om företaget om du vill absolut inga problem för oss.”
MVH/xxxx

Det får räcka för mig. Jag ber om ursäkt. Det verkar som att jag dragit förhastade slutsatser och dömt ut den här sajten på samma grunder som de jobbar emot.

Kommentarer

Mona jag förstår vad du menar med fejkade omdömen. Vår familj anlitade ett flyttföretag från flyttlistan och aldrig mer… Varnar alla för http://www.flyttlistan.se.. Tycker själv att flyttkonsumenter gav en hel del bra råd och tips.