Ett inlägg med en stor dos ”hej och hå”

Det här med att skriva några rader varje dag, det är ju faktiskt inte så tokigt. Jag gillar utmaningen att försöka formulera dagens tankar och reflektioner, eller att publicera något även om det som rör sig i huvudet för dagen är opublicerbart. Det enda negativa jag kan komma på är svårigheten att hinna med annat också.

Saker som jag skulle vilja hinna med:

Och så skulle jag vilja göra mer av det här med bloggen. Att djupdyka, länka och delta i diskussionerna mer.

Enligt min livsfilosofi är ovan typ av tankar förbjudna. Vill man något ska man se till att göra det. Eller acceptera att det inte får plats just nu och tänka att jag inte gör de sakerna för jag prioriterar annat som är viktigare just nu. Det går ”sådär” med den filosofin.

Men vad väljer jag att göra istället då? (Efter klockan 21-21.30 när barnen lagt sig alltså, för mellan jobb och läggdags är i princip helig familjetid. Träna och enstaka sociala sysselsättningar kan förstås få utgöra undantag då och då.)

Ja, innan #blogg100 slank det ner en och annan TV-serie eller film. Såg du punkten? Så mycket mer blir det inte gjort på en dag i mellanmjölkens land. Ska försöka klämma Searching for sugarman någon kväll i veckan, för den har jag inte sett.

Och ja, jag har trampat ner i ett ganska mörkt träsk. Tar mig snart upp ska ni se. Och TV-serier kan ju vara riktigt kul ibland. Som Netflix House of Cards till exempel. Den kan jag rekommendera. Pingar in Joakim Nyström här, eftersom du undrade.

Det här är inlägg nummer 28 i #blogg100. En utmaning att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar.

Kommentarer