finansiering delvis ordnad…

Idag fick jag beslut från CSN om att jag får studielån i alla fall första året på utbildningen (om jag kommer in).
Det är den andra delen i det hela som blir tuffare… Hur ska jag få CSN att förstå att jag har synnerliga skäl till att byta karriär? Bevis saknas. Jag blev ju aldrig sjuk på allvar så ett läkarutlåtande kan nog bli knivigt att få… Här har vi eventuellt en nackdel med att ta sig i kragen och söka hjälp och ta sig ur innan det är för sent…

Men nu ska man väl inte måla svart innan man undersökt saken noggrannare. Finns det någon med erfarenhet av förlängt studielån går det bra att höra av sig.

Kommentarer

Ha! Det hade jag inte ens tänkt på själv. Det funkar ju för andra. Jag kanske ska lägga in bilder på barnens späda kroppar så kanske vi får bidrag lite överallt ifrån..

Kul att csn lovat pengar för ett år. Du får väl skicka dem en länk till din bilddagbok och hävda att det är deras fel om ingen mat hamnar på bordet till barnen sista året … Mysiga bilder.