Fingertoppskänsla och medvetenhet

Så där ja! Come an alla pengastinna företagare (ja jag vet att det är lågkonjunktur, men titta lite i madrassen så får ni se). Satsa på kulturen. Nu är planen klar och Teaterpiraterna kan sätta igång och skaffa sig samarbetspartners på riktigt.

Luntan är inlämnad och ärligt talat känner jag mig rätt nöjd så här i sluttampen ändå. Hår har slitits och ögon har stirrat rakt in i skärmen utan pågående aktivitet innanför, men – levererat det har vi.

Det mest intressanta partiet i min studie är det som handlar om närvaro online. Jag längtar efter att sätta igång med att bygga upp strategier för företag och hur de ska kommunicera i de sociala medierna. Jag baxnar lite över uppgiften eftersom det är en så fin balansgång. Det gäller att sätta rätt folk på uppgiften, såna med fingertoppskänsla och medvetenhet i sitt agerande.

Teaterpiraterna ska få sin dos, det är en riktigt svår uppgift – för de är där för något helt annat – de vill egentligen bara spela teater – så jag måste ta det äna från botten och upp till toppen. Det ska nog gå – en liten bit i alla fall.

Det som är så extra roligt och passar mig så extra bra med detta är just flexibilieteten i arbetet. Inget företag kan tänka exakt likadant som de andra. Det handlar för mycket om person och relation till företaget och sitt nätverk att det måste anpassas.

Nu ska jag på min första LIA-intervju. Det är som webbredaktör, vilket jag också funderar på om inte det kan vara jättekul. Förutsatt att det är en sajt som har eller vill ha varierat innehåll, med en rolig mediemix.

Japp, det känns som om solen skiner.

Kommentarer