Flyttfirma med fejkade omdömen

Det vore roligt om det gick att hitta ett enda ärligt omdöme om den flyttfirma som överallt är så upphaussad, av sig själva misstänker jag. Och med dragningshjälp av länkfifflare.

Reco.se, Rejta.se, låtsassajter och fejkade bloggar, likadant överallt. Allt är fejk, omdömena tar upp exakt samma sak, ingen är det minsta missnöjd och alla använder samma språk. Bloggarna har för vana att skriva ett inlägg om varje sak. Dessutom presenterar de inte sig själva eller bryr sig om att jobba med vare sig design eller språk.

Skulle det finnas ett äkta omdöme så går det ju inte att hitta i den här djungeln. Jag blir förbannad för det förstör. Jag vill ju veta vilken flyttfirma som gör bästa jobb till bästa priset. Men det verkar kört. En sökning på Facebook ledde till en av deras medarbetare. Man kanske ska kontakta honom?

Kommentarer

Trist ton Lappen. Det intressanta är att ingen som hotar med sånt verkar tro på det själva eftersom det aldrig blir några polisanmälningar. Och nej, förtal är det inte – kanske dags att göra lite juridisk research.

Hej ”Lappen8814”
Det här inlägget skrevs i affekt tillstånd. Jag hade frågor som jag ville få svar på men blev bara mer och mer misstänksam för varje svar jag fick. Jag blev först väldigt glad över att först hitta en sajt som skulle samla information om flytt och flyttfirmor. Men vid närmare granskning tyckte jag det såg ut som länkfiske eftersom informationen var knapphändig och det inte finns någon information om vem som driver sajten. Jag ville ha svar på frågor men fick inte det, och drog denna möjligen felaktiga slutsats.
Jag kan naturligtvis ha fel i att just den här sajten tillhör kategorin jag kallar låtsassajter, den kan ju vara en början på något som håller på och växer och kan bli riktigt bra. Ingen blir gladare än jag om du kan överbevisa mig. Vilka är ni som driver sajten?

Ser att du kallar en sajt låtsasajt. Mona du bör nog undersöka saker innan du utalar dig. Vad menar du med att sajten inte är riktig det du gör är förtal och det är straffbart rekomenderar att du tar bort länken omg.

Hej Lappen8814, who ever you are.
Det här inlägget skrevs i affekt tillstånd. Jag hade frågor som jag ville få svar på men blev bara mer och mer misstänksam för varje svar jag fick. Jag blev först väldigt glad över att först hitta en sajt som skulle samla information om flytt och flyttfirmor. Men vid närmare granskning så innehöll den ingen information och inga uppgifter om vem som driver sajten. Jag tyckte det såg ut som länkfiske, något jag ogillar och jag vill inte stöjda det. Jag ville ha svar på frågor men fick inte det, och drog denna möjligen felaktiga slutsats.
Jag kan naturligtvis ha fel i att just den här sajten tillhör kategorin jag kallar låtsassajter, den kan ju vara en början på något som håller på och växer och kan bli riktigt bra. Ingen blir gladare än jag om du kan överbevisa mig. Vilka är ni/det som driver sajten?