Från beställning till leverans – nu är jag en i Bloggbyrån

Det var ett tag sedan jag skrev min senaste jobbytarbloggpost, mer än tre år sedan. Sedan dess har jag utvecklats så mycket på sveriges bästa miljöorganisation att det blivit dags att ta nästa steg och bli konsult.

Därför stegade jag in hos Bloggbyrån på Skeppsbron i måndags för en helt underbar första vecka. Jag beter mig lite som om jag vore skomakarens barn som inte bloggat om mina första bloggbyrådagar, men sammanfattningsvis vill jag ändå meddela att jag fått ett jättefin mottagande: Ett manifest att gråta för (som jag inte vill spoila för nästa person som ska börja), en introduktionsdag som slutade i huvudvärk dagen efter, uppmärksamhet i branschmedia, Bloggmedia, otroligt mycket pepp överallt och apsnygga visitkort.

Börja på Bloggbyrån

Fina, roliga och smarta kollegor.

Bloggbyrån

Nu gäller det att leverera. Det är ju en liten omställning, jag är ju mer van att beställa. (Guldläge för nya kunder här alltså, att linda mig runt lillfingret. 😉 )

Enda besvikelsen är vädret. Det var ju meningen att jag skulle lära mig jobba i solsstol, men det har jag fått skjuta upp på obestämd framtid.

Kommentarer