Går vidare och samlar trådar

Ja, man kan inte vara stolt över all sina inlägg i en blogg – uppenbarligen. Det strider mot mina principer att plocka bort inlägg, annars hade jag tagit bort det förra. Framförallt för att det är helt osammanhängande och det är tydligt att inte ens jag själv vet vad det är jag egentligen vill ha sagt.

Vi ser det som ett uttryck för trötthet, att jag är mogen att gå vidare nu, trött på att vara student helt enkelt. Jag älskar att vara student för det ger mig frihet, utveckling och flexibilitet i livet. Men nu vill jag ha en uppgift som är min att lösa, se saker växa fram och känna mig lönsam.

Ägnar förmiddagen åt att försöka få ihop trådarna efter intervjun med Alice Bah Kuhnke igår. Det var ett fantastiskt möte, hon sprudlar fullkomligen av energi och vilja att förändra. Hon visar inga tecken på maktlöshet, ser inga hinder, hon har sett världen förändras med egna ögon och vet att det går. Det är underbart att träffa en människa som verkligen tror på framtiden och människans kraft. Jag ska göra mitt yttersta för att det ska lysa igenom i personporträttet som jag lägger ut här först efter att tidningen den publicerats i kommit ut.

Gör det bästa av dagen!
Kram,
Mona

Kommentarer

Nej, jag reagerade inte alls på ditt förra inlägg som ogenomtänkt, snarare tvärt om. Jag känner lika dant som du. Jag vill också förändra världen men jag vill också kunna leva själv. Det bästa vi eldsjälar kan göra är väl att vara beredda på att ge lite mer än vi får tillbaka, men samtidigt få så mycket att vi kan leva själva.