Generositet i bloggosfären

Det blev till att lämna jobbet i förtid igår. Någonting elakartat trycker fortfarande mot bihålorna och orsakar extrem huvudvärk och en känsla av att vara febrig fast jag inte är det. Stora J och lilla L har också insjuknat och julförberedelserna kom av sig med besked.

Medan jag ändå bara ligger här eftersom det är det enda jag kan göra så passar jag på att läsa ikapp i bloggosfären. En uppgift som skamligt nog hamnat på efterkälken sedan flera veckor. Det borde självklart ingå i mina arbetsuppgifter, men tiden har inte räckt till. Det positiva med att göra uppehåll i bloggvärlden är att det blir så extra varmt när man kommer tillbaka. Jag tror att jag drabbas av lite blindhet när jag är duktig och hastar igenom inlägg efter inlägg dagligen. När jag nu gör nerslag och läser vissa inlägg ordentligt slår den personliga generositeten emot mig. Läs till exempel det här inlägget där Nattens Bibliotek tipsar om inlägg som berör, och följ länkarna.

Med glädje konstaterade jag igår att Bambuser nu finns som iPhone-applikation och den fungerar även på icke jailbreakade versioner som min. Skoj, skoj. Snart har vi förhoppningsvis också en SvT-Play applikation. Du kan vara med och påverka Apples beslut genom kampanjen Dear Steve Jobs. Vi hoppas att kampanjen och uppmärksamheten runt den ger resultat.

Det har också blivit klart att min halvtidstjänst på Dramaten finns kvar efter jul och glädjande nog har jag blivit erbjuden att fortsätta med den. Det är alltid skönt att veta vad som händer framöver, återstår bara att hitta något att komplettera med på den andra halvan.

Nu vaknade den feberyriga lilla L, så jag ska gosa lite. På återseende.

Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer