Gilla kommentarer från Facebook

Nu har jag lagt till några nya funktioner. Nu kan man till exempel gilla mina inlägg med ett endaste klick. Och förhoppningsvis kommer kommentarer som jag får på inlägg på Facebook att transportera sig hit så att alla kommentarer hörande till ett och samma inlägg liksom samlas.

En sådan här åtgärd gör jag alltså för att det är väldigt sällan någon kommenterar något här. Det verkar som att steget till att kommentera saker på någons blogg är lite större än att snabbt klicka på ”gilla” och/eller lägga till en snabb kommentar när inlägget ligger på Facebook. Och bekräftelsejunkie som jag är så får jag ju se till att använda de knep som finns.

Uppdatering: Jag ger upp! Det blir inga Facebook-kommentarer här. Inte heller några blogginlägg på Facebook. Det kanske är ödets mening. KAnske är det meningen att jag ska skriva mina tankar här, posta på FB och Twitter när jag behöver diskutera något och sedan sammanfatta i ett nytt inlägg. Mitt behov av bekräftelse får ge vika för lite kvalitet och sätta press på mig själv att bestämma mig för vad det är jag egentligen vill.
Fan, jag framstår antagligen som en superpatetisk person som gått helt vilse – men faktum är att jag är så nära att fatta något som jag inte riktigt fattat än, och då är man extra förvirrad. Så är det.

Kommentarer