Gissa filmen – vinn en lunch

Flera #blogg100-deltagare öppnar med att delge sin strategi för hur de ska lyckas få ihop hundra inlägg på hundra dagar. Här är några upplägg som jag gillar lite extra:

Kollegan tillika vännen Joakims strategi är att samköra ett viktminskningsmål med bloggutmaningen. Niklas plan är att skapa fikastämning med kunskapsdelning medan Robin ska göra 20 inlägg på fem olika teman och Maria ger sig in i podcast-svängen.

Jag besparar både dig och mig omaket med att lova något som jag inte kommer att kunna hålla. Jag nöjer mig med ett löfte om att det ska bli nåt. Och så ska jag försöka anstränga mig så att den tid jag lägger på att blogga åtminstone då och då ger antingen dig eller mig ett litet skratt, inspiration eller något som kan ha utvecklande effekt.

Och just nu sitter jag och skriver framför en gammal, gammal favoritfilm. Jag bjuder den första som känner igen den på lunch.

24-timmarsjakten

 

 

 

Kommentarer