Grejen är den att…

routern har gått i pension, men nu har vi en ny.

Nu har vi äntligen fungerande nätverk hemma igen. Det visade sig vara radiodelen på routern som gått i pension.
Här är världens sötaste påskkärring i alla fall, som utlovat.
Det är alldeles för sent för intelligenta tankar, som jag ju alltid annars brukar förmedla här i detta forum. (Hade jag tillåtit mig själv hade jag lagt in ett smiling face här, men jag får inte).
Tillsvidare kan jag väl få visa upp ett av mina alster under min första LIA. Jag är stolt trots stakningar och huvudrullningar. Jag har skrivit frågorna och bidragit till att Miljöpartiet har film på hemsidan för första gången.

Jag har också lärt mig massor om strategisk kommunikation när jag förivrade mig och skickade in en insändare till DN bara för att se om den höll måttet. Den publicerades den 1 april, ironiskt nog, för det var så klart inte populärt eftersom det jag skrev skulle vara en strategisk del i en politisk fråga. Man lär så länge man lever.

Nu håller jag på och skriver två artiklar för tidningen Grönt, en debattartikel och lite andra smågrejer. Fullt upp.

Sen är det snart bara en vecka kvar till premiär. Ni glömmer väl inte att komma och kolla på Teaterpiraterna i Hallonbergen. Du som har missat spelschemat kan scrolla lite så får du veta det du behöver veta.

Kommentarer