Grejen är den att

genrepet gick bra och jag är en rökt soffpotatis
Och det vet vi ju alla att det är ett dåligt tecken. Men vi försöker förtränga det. Publiken bestod
av fem personer. Det är sällan folk vågar skratta i så små sällskap, men det gjorde de. Ha ha, de tyckte vi var roliga.

Från och med imorgon är regissörsstolen tom

I morgon smäller det alltså. PREMIÄR! Det ska bli så roligt att spela för en ordentlig publik. Det här teaterpiratgänget är helt fantastiskt. En härlig gröt av olika människor i olika åldrar. Alla är så gulliga och uppmuntrande hela tiden.
Mia, vår regissör måste få nobelpriset i tålamod och pedagogik. Det finns nog ingen annan som med ett skratt kan få en hopplös deg att jäsa så bra som hon. Det var rörande när hon berättade att hon nästan fick tårar i ögonen efter dagens genrep.
Det är fascinerande att vara en del av ett nätverk med människor som älskar det de gör och gör det gratis. Jag hoppas verkligen att vi alla har kunnat sova gott inatt så att vi har energin.
(Och här sitter jag och bloggar).
Igår var jag på KTH på mediebranschdag. Ska man ge sig på att sammanfatta intrycken från de fem föreläsningarna jag var på så skulle det bli en salig blandning av skräck, förtjusning, inspiration och en gulpande vadåkänsla.
Mediebranschen är i gungning. Dagens nyhetsformat tappar mark till förmån för nya mer specialiserade medier. Fler och fler hämtar sina nyheter från bloggar och mediejättarna vet inte hur de ska tjäna pengar i framtiden. Pontus Schultz pratade om soffpotatisar. Soffpotatisar är sådana som jag, som är födda före internet. Det är vi som fortfarande läser DN. Han sa att han också var en soffpotatis. Jag bara tänkte att om han är det, vad är då jag? Soffchips? Eller finns det rökt potatis?

Kommentarer