Grymt bra första dag på nya jobbet

Med ett oväntat lugn tog jag mig till min nya arbetsplats i morse. Kanske hjälpte det att jag redan känner några av de jag ska jobba med lite grann. Mycket hjälpte det i alla fall att jag vet att jag kan det jag är anställd för att göra.

I valet mellan att komma i snygg frisyr och lukta gott eller komma lätt svettig men med klart huvud vann det senare. Det blev friheten på järnhästen istället för stressen i sardinburken på räls. Bra val, för jag blev inte så svettig tack vare det svenska härliga klimatet. (???)

Tack alla underbara nya jobbarkompisar för en fantastisk första dag. Jag installerade mig och började jobba med en gång. Det finns redan ett utkast till en strategi. Min stora rädsla har varit att jag skulle mötas med skepsism mot att börja kommunicera på webben, vilket jag har i uppdrag att jobba med. Men av detta märktes inget idag i alla fall. Alla jag mötte var positiva.

När jag kom fram till min cykel satt en kråka på cykelkorgen. Skadad av för många kråka-som-skräck-symbol-filmer som jag är blev jag först lite orolig. Men sen såg jag att den hade satt sig på fel cykel och skuttade iväg. I morgon spelar vi sista föreställningen i Marabouparken, men jag längtar redan till på onsdag. Då får jag jobba igen.

Kommentarer