Handelsbankens inloggningsmastodont och tålmodiga kundtjänst

Kolla in handelsbankens nya i inloggningsgear. Kräver ny handväska! När SEB hade hand om mina förmögenheter (OBS! Plural) för hundra år sedan hade jag en apparat som var en fjärdedel så stor. Men jag antar att den här har fördelen att vara en kortläsare för säkra och smidiga betalningar med Visakortet.

Dagens plus får Handelsbankens kundtjänst. Självklart var det strul med installeringen av mastodontapparsten, men tålmodigare tjej än den jag fick tag på i supporten får man leta efter. Hon hängde kvar genom nerladdning av Java, omstart av datorn och andades lugnt. Då gjorde det inget att det tog tio minuter att komma fram.

Fullt med jobb-jobb och privatjobb fyllde hela min lediga dag så nu är jag dead tired och somnade till The Wire.

Kompisarna på bilden är mina bedbugs för natten. Kvarglömda av stora F – min modiga lilla kille som mot bättre vetande vågar samla på tjejleksaker.

Kommentarer