Har du rent mjöl i påsen?

Det är så ironiskt och roligt och jag skrattar åt hela cirkusen. 30 000 intrång i riksdagens servrar. Riksdagens IT-säkerhetschef är orolig, ”det är olyckligt om känslig information sprids”, säger han i en artikel på dn.

Ja?!

Det är väldigt intressant att regeringen är så ivrig att behaga USA att de, trots att ingen tycker det är en bra idé, vill att det ska vara tillåtet med signalspaning. För det är väl därför de vill införa den nya lagen? Det är väl inte så att det finns något hot mot Sverige som regeringen valt att dölja? tänker jag lite konspiratoriskt.
Eller ska vi ha signalspaning bara för att vi kan? Det är väl ingen som på allvar tror att det går att fånga terrorister på det sättet. Terrorister har alltid legat steget före, har någon missat det?
Jag funderar på att skicka mina dagböcker till FRA för jag har ju inte något att dölja.

Kommentarer