Härligt med nytändning

Image representing Facebook as depicted in Cru...
Image via CrunchBase

Älskade nya år! Välkommen!

Inte konstigt att jag inte somnade förrän halv sex när året skulle börja så här bra. Febern har gett vika, ögonen börjar anta sin forna form och bruset i öronen har minskat. Men bäst av allt är att vakna till två fullkomligt oförtjänta Follow Friday på Twitter och fem kommentarer på mitt blogginlägg om träning på Facebook och Twitter. Jag har fått finfina träningstips och partners to do the crime with.

Juijutsu och Karate är ju faktiskt något jag aldrig själv tänkt på. Men kanske det. Det låter ju riktigt coolt, man kanske ska testa? Om de tar emot folk som ser ut som sumobrottare. Någon annan tyckte jag skulle börja med vattengympa, något jag funderat på förut men varit lite skraj för tantkänslan. Som om den kan bli värre? Bästa argumentet är ju ändå att man inte syns under vattnet… lockande.

Min självpåtvingade och behövliga paus från allt, inklusive blogg, twitter och Facebook ska nog fortsätta en vecka till. Jag tillåter mig att smygkika lite och kommentera lite då och då. Det hade smygit sig in en känsla av tvång i mitt kommunicerande som var allmänt obehaglig. Nu börjar den känslan försvinna men jag tar det lugnt och återkommer med full kraft efter trettondagen. Jag har tänkt åstadkomma mycket för jobbets räkning så jag måste få lusten tillbaka. Med det här inlägget vill jag därför tacka @JohanMedE, @CarinaJ, @Arhammar, @kalexanderson, Malin M, Linnea och Åsa som hjälpte till med det den här gången.

Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer