Hästar, spa och ett tråkigt fotoprojekt

Söndagar är ju stalldagar nuförtiden. Jag måste erkänna att det här med hästar inte är så himla tokigt. Har jobbat upp ett sug för att börja rida själv. Särskilt som Leia blir säkrare och säkrare så jag får knappt ens leda hästen längre. Idag blev Betty vår häst.

Leia och Betty
Leia och Betty

Och äntligen är våren här! Hur firar man det på bästa sätt? Om inte med en spabehandling på salong ”Ett skönt liv”. Rekommenderas varmt. Öppet alla dagar dygnet runt. Men bra om det inte är för sent. Skönhetsbehandlaren är väldigt underårig och behöver gå och lägga sig vid ca 20-tiden. Men alla produkter är garanterat organiska och i de flesta fall ekologiska.

Ett skönt liv
Ett skönt liv

Dagens tips går till dig som tänkte börja fotografera, eller som just skaffat dig en iPhone eller liknande. Rensa bland dina foton ofta!

Projekt rensa bland 10000 bilder är, hm, ett tråkigt fotoprojekt som jag roat mig med under kvällen och gått igenom en bråkdel. Men nu ska skiten bort.

Det där var blogginlägg nummer 59 i #blogg100 slut. #Blogg100 är en utmaning att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. Det är riktigt roligt, men oj vad jag ligger efter.

Kommentarer