Heil Hitler era obildade svin!

Att det var illa, det hade jag förstått. Men att det var så illa, det ville jag inte tro.
Vissa händelser kan få mig att vakna upp. Den här helgen har varit en sådan händelse. Mina grönbruna ögon känns knallblå och jag inser att jag är en godtrogen och naiv liten skit.
Jag vill alltid tro det bästa om folk. När någon säger att någonting är farligt eller att någon är dum så tror jag alltid att det är överdrivet.

När jag fick höra att Sverigedemokraterna skulle ha fest där jag jobbar blev jag ändå upprörd. Det de står för vill jag inte vara i närheten.
Hela dagen gick jag ändå omkring just så som jag beskrev ovan och slätade över. Det är nog inte så farligt.
– Det är nog överdrivet det som sägs, det är ju inte så att det är skinheads som ska komma på festen, Sverigedemokrater är säkert rumsrena de också, tänkte jag.

När jag satt och åt lunch kom arrangören för att lämna grejer. Han såg ju vanlig ut. Ända tills han kom in med deras flaggor gick det bra. Vilket annat parti som helst hade också haft med sig flaggor. Men de hade haft med sig sina egna flaggor. Sverigedemokraterna har tagit över den svenska flaggan. Vilken rätt har de att använda den svenska flaggan som fana? Sverige är mitt land också! Deras diskriminerande och fientliga åsikter ska inte vara förknippade med det blågula. Hädanefter kommer det att knyta sig i magen varje gång någon hissar flagg. För på kvällen, då jag som tur är inte var där, visade de sitt rätta jag. Det var tur att jag inte var där för då hade det varit jag som varit gul och blå, jag hade inte kunnat hålla käften.

Partiet skulle ha traditionellt julbord på sin fest. Det känns ju logiskt. Det är ju viktigt för SD att bevara de svenska traditionerna. På deras hemsida står under rubriken ”Låt Sverige förbli Sverige” att ”Mångkulturen och den bristande respekten för det svenska kulturarvet har underminerat den svenska identiteten och sammanhållningen i vårt samhälle”. Vad menar de med det? Vadå svensk identitet? Vilken sammanhållning? Menar de sammanhållningen och identiteten som en grupp människor kan känna när de samarbetar för att få bort något eller någon ur ett sammanhang? Samma sammanhållning som tjejerna i klassen som fryser ut en annan tjej känner?

Var någonstans brister respekten för det svenska kulturarvet? Är det när vi sjunger ”hej tomtegubbar” 38e julen i rad? Är det inte svenskt? Det måste vara det de menar för i sånghäftet som jag hittade när jag kom till restaurangen på morgonen efter festen hade de bytt ut texten till denna sång. Texten är för vidrig för att citera men jag kan nämna att den handlar om antirasister. Av sju sånger i häftet var det två som häcklade antirasister. En hånade Gudrun Schyman och en, ”Blåsippans väg”, som verkar vara partiets lilla trudelutt hånar fega människor som går den breda vägen och uppviglar till att ta ställning.

”Men du du lilla fegis, som alltid går och gnäller, men ändå följer vägen slät och rak. Titta i en spegel och fråga vem som står där. Är det verkligen en ynkrygg som inte står för sin sak?” (ur Blåsippans väg)

Att politik ofta handlar om pajkastning känns som en lättnad när man möter denna typ av spefullt svineri. Enligt min chef och en annan medarbetare som tillbringade en lång kväll med att servera och överleva var stämningen lika otrevlig som sångtexterna. De hörde under hela kvällen endast en sorts samtalsämne. De kunde inte prata om något annat än sådant som handlade om temat ”jävla det ena och det andra folkslaget”. Min chef som händelsevis kommer från Ungern kände sig för första gången i sitt liv som en ”jävla blatte” och jag hoppas att de aldrig, aldrig mer hittar någonstans att ha sina äckliga nazistfester.

Och ni 2-4% av svenska folket som gått på deras ”rumsrena” image, tänk!
Tänk på att det är deras, och andra liknande organistioners, fel att vi inte kan använda den svenska flaggan och svenska nationalsången längre, inte mångkulturens. Det är deras rasistiska bemötande som försvårar integrationen.
GAAAAH! Jag är livrädd! Jag är ARG! Jag vill att folk ska sluta tro att SD har ärligt syfte.
Heil Hitler era obildade svin!

Till alla er andra som redan har fattat allt detta. Det smarta de gör är ju att varva värnande om djuren och annat gulligt med sina verkliga budskap. Hjälp till att återleda de förledda genom att tala om vad de verkligen står för.

Kommentarer