Hej Europeiska land!

Så du vill ha lugn och ro, en säker framtid utan utveckling och lite vanlig mänsklig likriktning?

Okej. Då ska du få några sköna råd att ta till dig som garanterat leder dit. Som en extra bonus kommer du också att få uppleva den sköna känslan av eget ägandeskap och tillhörighet med andra som tänker och lever exakt likadant som du. Men på dina villkor såklart.

Så här kan du göra:

  1. Lägg jäkligt mycket pengar på att vakta gränsen. Vakta den hårt och noggrant. Hela tiden. Låt ingen passera, särskilt inte krigande folk och fattiglappar.
  2. Släpp aldrig in någon.
  3. Ge aldrig bort något.
  4. Var jätterädd för att alla, ja precis ALLA kommer vilja flytta till ditt jerk ass skitland om du så bara skulle råka släppa in någon.
  5. Var dum i huvudet och umgås bara med andra som är lika dum i huvudet.
  6. Glöm aldrig att det är DITT land. Du FÖDDES ju här. Du har RÄTT till att få vara ENSAM i DITT land. Om folk är så jäkla dumma att de går omkring och föds i ANDRA länder är det DERAS problem. Och har de startat ett krig ska de väl inte komma till DITT land och gråta och ta DINA jobb och pengar?

Följ de här råden så ska du se att allt blir bra. Se också till att ha lite kul där innanför gränsen, varför inte med ett järnrör eller två. Hoppas du hinner det mellan vaktpassen.

Det här är inlägg nummer 44 och det absolut argaste inlägget i #blogg100. En utmaning att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. Det går ”sådär” så det här är ett så kallat ”skaminlägg”.

Kommentarer