Imse vimse spindel

Igår… Igår blev jag biten av en jättestor spindel. Tror jag. Det var som om taket ramlade ner över min uppenbarelse och det enda som gick att göra var… att sova! Det måste ha varit en spindel för när jag vaknade var ett nät spunnet över hela vardagsrummet…
Först trodde jag att det berodde på att det var första dagen på MYCKET länge då det inte fanns något inplanerat. Det har ju varit avslut på jobbet, Leias födelsedag, midsommar, Leias barnkalas (se bilddagboken). Tänkte att jag kanske bara var trött, men det visade sig som sagt vara ett spindelbett.
Sommarlov är någonting väldigt härligt, och märkligt. När man haft en så otroligt intensiv period så tar det helt plötsligt bara slut. Ändå är dagarna fulla med en massa påhitt och det går inte att förstå hur man i vanliga fall hinner klämma in jobb mellan alla grejer…
Annars är det svårt att inte tänka på något annat än den rafflande framtiden som står och väntar framåt höstkanten. Medieinstitutet fortsätter att vägra svara på tilltal vilket retar mig. Fler meddelanden är lämnade och mail har också skrivits.
Jag har kastat iväg några jobbansökningar, formulerat om personliga breven mer noggrant så att de passar den tjänst jag söker och det har resulterat i två jobbintervjuer.
Jag vågar knappt tala om för vilken sorts jobb. Den sturska häftiga förändringspersonen har vacklat och delvis återvänt till yrkeskategorin ”pedagogiska arbeten” på AF’s jobbsökarsite. Fortfarande fast besluten att aldrig söka något som liknar en ”vanlig” skola utan andra skolformer. Jag har visst inte givit upp hoppet helt med läraryrket.
Det vart en intervju idag, en imorgon och jag hoppas jag får negativa besked så jag slipper ta beslutet om ekonomisk undergång helt själv.
Jag söker andra jobb också men de svarar alltid samma sak:
”Vi är tacksamma för ditt visade intresse av den rubricerade tjänsten. Antalet välmeriterande sökande har varit stort, men vi kan nu meddela att rekryteringsarbetet är avslutat och tjänsten tillsatt.”
Om ni tycker ovanstående verkar rörigt så skulle ni göra ett besök i mitt huvud just nu. För allt i världen, undvik umgänge med mig i dessa dagar. Detta är det enda jag patar om.
Därför…. ta istället en titt i bilddagboken så slutar vi älta det här.

Kommentarer