Ingen produktivitet här

Idag skulle jag sätta fart med projektarbetet. Jag skulle plocka fram en lista på potentiella sponsorer till Teaterpiraterna, ta reda på vilka regler som gäller för sponsring av kultur och göra en detaljerad tidplan.
Planen var at jag skulle promenera barnen till dagis och skola, ta en extra promenad hem, göra yoga och jobba järnet. Jag skulle ta en paus och ringa mamma.

En gedigen plan. Resultatet?
Yoga – facebook – jaiku – google reader och gmail. Fem mycket använda flikar i min browser idag.

Så nu jobbar jag med mitt samvete och försöker övertala mig själv att det ÄR okej att ta en paus.

Kommentarer

Så sant så sant. Det kommer när man minst anar det. Det är nog dags att börja tillåta sig att ta ledigt ibland.

Kreativitet kan inte ske på bestämda tidpunkter. Du gjorde helt rätt.Någonstans i din hjärna ligger besluten och idéerna och mognar medans du roar dig med det du mår bra av.En vacker dag när du kliver på tunnelbanan ploppar det upp….
M